screen-shot-2016-12-28-at-1-22-35-pm

På Haymarket by Scandic träffar vi Martin Creydt. Ett tungt namn i hotellbranschen. Hur blir ett hotell till egentligen? Vilka drivkrafter är med i spelet?

Med en erfarenhet som få, har han historier att berätta. Som till exempel att dagen innan Haymarket by Scandic officiella öppning och stora party, så gick det en stor läcka i entréhallens tak. Hela hotellet hjälptes åt att laga den – det är team building i skarpt läge!

Martin började sin hotellkarriär vid Grand Hôtel i Saltsjöbaden redan under tonåren. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt:

Hotelldirektör Reisen, VD First Hotels, VD Choice Hotels Sweden, Nordenchef Rezidor Hotel Group, en rad ledande befattningar vid Scandic och efter årsskiftet 2017, ansvarig för hotellfastighetsbolaget Pandox internationella portfölj.